This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

News Nemzetközi fotópályázat a Vadvilág világnap alkalmából!

Az idén március 3-án negyedik alkalommal ünnepeljük a Vadvilág Világnapot. Örömmel tájékoztatunk Mindenkit, hogy a Világnap alkalmából, a veszélyeztetett állat- és növényfajok kereskedelmének szabályozásával foglalkozó nemzetközi természetvédelmi egyezmény, a CITES Nemzetközi Titkársága „A fiatalok szemén keresztül” címmel ifjúsági fotópályázatot hirdetett. A fotópályázat célja hogy a figyelmet a vadvilág megóvására, a veszélyeztetett fajokat érintő kihívásokra fordítsa, és lehetőséget biztosítson a fiataloknak, hogy e fontos témában ők is „hallathassák a hangjukat”.

 

A 10 és 24 év közötti fiatalok a vadvilág csodáit és változatosságát, vagy a fiatalság természetvédelem iránti elköteleződését mutathatják be egyéni, művészi fotóikon keresztül a 2017. január 14. – 2017. február 13. közötti nevezési időszakban a http://wildlifeday.org/content/submit-your-photo honlapon közzétett pályamunkáik segítségével.

 

A pályázat leírásáról, a részvétellel és a pályaművekkel kapcsolatos feltételekről, valamint a díjazásról részletes tájékoztató a https://cites.org/eng/WWD2017_photo_competition_call_for_entries_14012016 honlapon, angol nyelven olvasható.

 

A leendő pályázóknak sok sikert kívánunk és reméljük, minél több magyar fiatal vesz részt e nemes programban.

 

Fordítsunk több figyelmet az élővilág megőrzésére!

Release date 16/01/2017

Please note that this information has expired.