This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

News 2010 - A Biológiai Sokféleség Világéve

Kezdetét vette a 2010-es esztendő, melyet az ENSZ a biológiai sokféleség világévének nyilvánított. Azt kívánja ezzel elérni, hogy minden eddiginél jobban ráirányítsa az emberek figyelmét arra, hogy a földi élet sokszínűségének védelme nem pusztán erkölcsi kötelességünk, hanem az emberiség fennmaradása érdekében egyben mindannyiunk felelőssége is.

Mivel kiemelt esztendő számunkra az idei, így honlapunkon is külön fel szeretnénk hívni az emberek figyelmét a biológiai sokféleség megőrzésének fontosságára. Hamarosan elérhető lesz honlapunk világévi eseményeket bemutató oldala, ahol e jeles év kapcsán az ország különböző pontjain meghirdetett programokat fogjuk bemutatni.

Szeretnénk, ha minél több tudományos és oktatási intézmény, civil és egyéb szervezet csatlakozna programokkal a biológiai sokféleség világévéhez. Kérjük, tájékoztassanak bennünket a biodiv@mail.kvvm.hu címen, amennyiben Önök is szerveznek olyan eseményt, amely a hazai természeti, kulturális örökségünk megőrzéséhez kötődik. A hozzánk eljutó információkat, fényképeket és híreket így még szélesebb körben tudjuk népszerűsíteni.

Release date 13/01/2010

2010 A BIOLÓGIAI SOKFÉLESÉG VILÁGÉVE

Please note that this information has expired.