This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

News 2010. November 30-án Diverzitás Scinece Café a Merlin Színházban!

Sok szeretettel várunk mindenkit jövő kedden, 2010. november 30-án 17:30-kor a Merlin Színházba a Tudományos Kávéház a Sokféleségről című rendezvénysorozat második alkalmára, amelynek témája: "Természetvédelem és az ember" 

Mit szeretne megvédeni egy természetvédő, miért, hogyan és kivel? Mit tanulhatnak a természetvédők a helyi gazdáktól? És mit tanulhat egy helyi gazda a természetvédőkől? Hol van a helyi lakosok helye a természetvédelemben? Merre tart a hazai természetvédelem?

Meghívott előadók Dr. Aradi Csaba (biológus, környezetvédelmi szakértő), Dr. Vajnáné Madarassy Anikó (Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság igazgaója) és Szomor Dezső (biogazda). Az est házigazdája Dr. Pataki György (Környezeti Társadalomkutató Csoport)

 A rendezvényre a kellemes kávéházi környezetben; egy csésze fair trade kávé/tea és biosütemények mellett kerül sor. A meghívott tudósok és gyakorlati szakemberek rövid felvezető előadást tartanak, aztán a közönségé a szó, indul a beszélgetés. A programon, a helyszínen vásárolt regisztrációs jeggyel lehet részt venni, amelynek ára éppen egy csésze kávé: 200 Ft.

További információért kattintson IDE.

Release date 25/11/2010