This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

News Elérhető a 2030-ig szóló Nemzeti Biodiverzitás Stratégia tervezetének megvitatása céljából tartott szakmai fórum teljes anyaga

A megújuló Nemzeti Biodiverzitás Stratégia tervezetének megismerése és megvitatása céljából egész napos szakmai fórum zajlott a Magyar Természetvédők Szövetsége (MTVSZ) és az Agrárminisztérium közös szervezésében, 2021. október 20-án.

Release date 22/11/2021

Az eseményen kiváló előadások hangzottak el mind a Stratégiáról és a hazai problémákra fókuszáló célkitűzésekről, mind az ökoszisztéma-szolgáltatásokról, a biodiverzitás megőrzésének alkotmányos alapjairól és az Új Közös Agrárpolitika (KAP) következő időszakának természetmegőrzési kapcsolódásairól. Az előadásokat a hozzászólók észrevételei és kérdései követték, majd az új KAP a biológiai sokféleséget érintő kihívásait és lehetőségeit taglaló kerekasztal-beszélgetéssel zárult a szakmai program. 

Az előadások anyaga és a fórumon készült felvételek megtekinthetők az MTVSZ honlapján: https://mtvsz.hu/hirek/2021/11/szakmai-forum-a-megujulo-2030-ig-szolo-nemzeti-biodiverzitas-strategia-tervezetenek-megismerese-es-megvitatasa-celjabol

A rendezvény tartalma kizárólag a szervezők álláspontját tükrözi, és kizárólag ők tartoznak érte felelősséggel. Az Európai Bizottság nem vállal felelősséget a rendezvényen elhangzott információk bárminemű felhasználásáért.