This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

News Meghívó a zöld tárca Biológiai Sokféleség Világnapja alkalmából szervezett programsorozatára

A Biológiai Sokféleség Világnapján az elmúlt évek hagyományát követve a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium hazánkban is szeretné felhívni az emberek figyelmét az élővilág változatosságának jelentőségére. Idén e jeles nap alkalmából hétvégi programsorozatot szervezünk.

 

 Május 22-én (pénteken) - egyetemekkel és civil szervezetekkel együttműködve - tárcánk is aktív szerepet vállal az Országgyűlés Mezőgazdasági Bizottsága kezdeményezésére és főszervezésével megvalósuló "Tájgazdálkodás, tájfajták, génmegőrzés" című Országgyűlési Nyílt Nap lebonyolításában, ahol felbecsülhetetlen értékű nemzeti örökségünkre, a helyi fajták, a hazai haszonnövény és haszonállat génkészletek jelentőségére szeretnénk az emberek figyelmét felhívni.

 

Május 23-án (szombaton) 11 órától a Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumban tartja a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium a „Nálatok nőnek-e még égigérő paszulyok?” c. országos meseíró pályázat sajtótájékoztatóval egybekötött ünnepélyes könyvbemutatóját és eredményhirdetését.

 

 

Bővebb információ itt.  

 

Release date 15/05/2009

2009. május 22. (péntek) – A Biológiai Sokféleség Világnapja „Tájgazdálkodás, tájfajták, génmegőrzés” című parlamenti nyílt nap  

Időpont:                      10:00-18:00 óra

Helyszín: Parlament Felsőházi terme

 

2009. május 23. (szombat) – A Biológiai Sokféleség HétvégéjeA „Nálatok nőnek-e még égigérő paszulyok?” c. országos meseíró pályázat sajtótájékoztatóval egybekötött ünnepélyes díjkiosztója és könyvbemutatója

 

Időpont: 11:00-15.00 óra

Helyszín:Szabadtéri Néprajzi Múzeum (2000 Szentendre, Sztaravodai út)

Please note that this information has expired.